Trouwkaarten

Wij helpen u graag met het ontwerpen van prachtige trouwkaarten (weddingcards). Onze drukkerij heeft alle technieken om de mooiste trouwkaart te kunnen maken. Ons drukwerk is altijd van top kwaliteit. En wij streven erna om u helemaal tevreden te stellen. Er zijn verschillenden opties om een mooie trouwkaart te realiseren. Wij hebben onze eigen collectie boeken liggen. Deze kunt u inkijken bij ons op kantoor in utrecht. Of u neemt de boeken mee naar huis, om de kaarten rustig te bekijken. Heeft u een eigen eigen ontwerp. Daarmee kunnen wij u ook zeker helpen.

Druktechnieken

Wij kunnen u kaartjes drukken met allerlei technieken denk hierbij aan, offsetdrukken, printen en letterpress.
Offset druk is haarscherp en kan je gebruiken bij de meeste papiersoorten zoals gmund, relief karton, calco (melk) papier en katoen.

Papiersoorten

Het bedrukken van verschillende soorten papier is voor ons GEEN issue. Er zijn zoveel papiersoorten. Kom ze bij ons bekijken en voelen.
In ons assortiment hebben wij papier en karton liggen van 250, 300, 320, 400 en 600 grams gewicht. Zoekt u 1 mm karton in verschillende kleuren?
hier een opsomming

  • Biotop (natuur papier)
  • Gmund karton (in verschillende diktes en kleuren)
  • Fuego Relief karton (mat, felt lines)
  • Oudhollands met een geschepte rand
  • Kraft karton

Afwerkingen

Afwerkingen in de mooiste stijlen en vormen. Denk hierbij aan (3d) folie drukken, pregen, uv lakken, strikken en laserstansen. Wilt u uw kaarten laten lamineren dan kunt u kiezen uit Matt, Gloss of Soft Touch laminaat . Dit geeft een extra gevoel en uitstraling aan uw drukwerk.

Contact

Heeft u vragen? Bel ons gerust en of maak een afspraak.
Bij het maken van een afspraak weten we dat u langs komt en ons op en top voorbereiden.

Drukkerij van der Hulst
Zonnebaan 40
3542 EG Lageweide (utrecht)
info@drukkerijvanderhulst.nl of bel 030 241 00 78

Strak gelegen langs de A2. Er is volop GRATIS parkeergelegenheid.